20.12.2023 | Referenssit

M-Levyn keskisuomalaisuus toimi Harvialle houkuttelevana tekijänä

Harvia on liikevaihdolla mitattuna yksi maailman johtavista sauna- ja spa-markkinoilla toimivista yhtiöistä. Yhtiön tuotemerkit ja tuotevalikoima ovat markkinalla hyvin tunnettuja ja yhtiön kokonaisvaltainen tuotevalikoima pyrkii vastaamaan kansainvälisen sauna- ja spa-markkinan tarpeisiin, sekä alan ammattilaisille että kuluttajille.

Harvian liikevaihto vuonna 2022 oli 172,4 miljoonaa euroa. Konsernin palveluksessa työskentelee yli 600 alan ammattilaista Suomessa, Kiinassa ja Hongkongissa, Romaniassa, Itävallassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Virossa. Muuramessa Harvian pääkonttorin yhteydessä sijaitsee myös yhtiön suurin saunojen ja saunakomponenttien tuotantolaitos.

Maailmankuulu kiuasvalmistaja pitää M-Levyä asiantuntevana toimijana

Jo kymmenisen vuoden ajan jatkunut yhteistyö M-Levyn ja Harvian välillä on toiminut alusta asti loistavasti. Vuosien aikana M-Levy on tuottanut Harvialle erilaisia alihankintapalveluita, jotka ovat vaihdelleet tarpeen mukaan.

“Yhteistyö M-Levyn kanssa on yleisesti ottaen toiminut saumattomasti. Viestintä sujuu molemmin puolin mutkattomasti ja hyvässä yhteistyössä”, kommentoi Harvian ostojohtaja Matti Kivimäki.

Suurena pörssiyhtiönä Harvian tarpeet voivat vaihdella ja yllättäviäkin tilanteita on matkan varrelle sattunut. Suuren kapasiteetin ansiosta M-Levy on ollut loistava aisapari erilaisiin tilanteisiin ja säännöllinen yhteydenpito on tehnyt yhteistyöstä joustavaa.

“M-Levyllä reagoidaan loistavasti tarvitsemiimme muutoksiin ja nopeasti nouseviin tarpeisiin kuten uusiin tuotteisiin tai palveluihin”, kertoo Harvian Muuramen kiuastehtaan tuotantojohtaja Tuomo Kakkonen.

Monipuolinen ohutlevy-yritys alihankintaan – M-Levyn keskisuomalaisuus toimi Harvialle houkuttelevana tekijänä

M-Levyn tarjoamat kattavat palvelut ovat olleet tärkeä osa yhteistyön onnistumista.

Saman katon alta löytyy monipuolista osaamista, mikä mahdollistaa avun erilaisissa arjen tilanteissa.

“M-Levyltä on pystytty tarjoamaan meille laajalla segmentillä palveluita. Metallintyöstön ammattilaisina he osaavat tarpeen tullen kysyä juuri oikeat kysymykset, mikä helpottaa yhteistyön sujuvuutta paljon. M-Levyltä tullaan myös tarvittaessa paikan päälle tekemään käyntejä, jotta meille saadaan varmasti oikeanlainen ratkaisu tehtyä”, kommentoi Kakkonen.

Kun Harvia lähti etsimään itselleen yhteistyökumppania, oli tärkeää, että yhteistyö onnistuu helposti ja mutkattomasti. M-Levyn sijainti Keski-Suomessa oli myös yksi tekijä, joka painottui valintaa tehdessä.

“M-Levyn hyvä sijainti on helpottanut yhteistyötämme ja kumppania etsiessämme se auttoi valitsemaan juuri heidät”, lisää Kivimäki.

Vastuullisuus sekä kestävä toiminta ovat tärkeä osa yhteistyön jatkuvuutta

Harvialle vastuullisuus on tärkeä osa koko yrityksen toimintaa ja vastuullisuus jakaantuu heillä neljään osa-alueeseen: vastuullinen tapa toimia, henkilöstö, tuotannon ympäristövaikutukset ja tuotteet. Harvia odottaa myös yhteistyökumppaneiltaan kestävää toimintaa ja M-Levy on vastuullisena toimijana oiva aisapari pörssiyhtiölle.

“Meillä on jo useiden vuosien ajan ollut käytössä tarkka “code of conduct” -säännöstö, jota velvoitamme kaikkien yhteistyökumppanien käyttävän. M-levyllä kestävyysasiat otetaan hyvin huomioon ja yhteistyö on tältäkin osin linjassa omien arvojemme kanssa”, kertoo Kivimäki.

M-levyllä panostetaan vastuullisuuteen ja erityisesti ympäristövastuullisuuteen useilla eri keinoilla. Esimerkiksi tehtaalla hiilijalanjälkeä on pyritty pienentämään energiatehokkaiden laiteinvestointien avulla. Tehtaalla on lisäksi käytössä vain sähkötrukkeja ja syksyllä 2023 katolle asennettiin aurinkovoimalaa, jonka sähköenergian tuotoksi on vuositasolla arvioitu 57 MWh. M-Levyllä on jo pitkään ollut käytössä sertifioitu ISO 14001 ympäristöjärjestelmä ja työntekijöitä muun muassa kannustetaan sähköautoiluun latausedun ja latauspisteiden avulla.

M-Levy vastaa asiakkaiden tarpeisiin yli 30 vuoden ammattitaidolla

M-Levy on onnistunut tuomaan Harvialle juuri oikeanlaista osaamista ja yhteistyö on soljunut loistavasti.

“Suosittelemme ehdottomasti M-Levyä myös muille ohutlevytuotteita tarvitseville. M-Levyä on helppoa lähestyä ja he pystyvät tarvittaessa aloittamaan tuotannon nopeallakin aikataululla. M-Levy pystyy tekemään myös tarkastuksia ripeästi ja antamaan samalla omaa asiantuntemustaan asiakkaan hyväksi suoraan pelipaikoilla. M-Levy on kaiken kaikkiaan kilpailukykyinen toimija”, kommentoi Kivimäki.

Onko sinulla tarve joustavalle ja monipuoliselle metalliteollisuuden sopimusvalmistajalle?

Laajasta palveluvalikoimastamme räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi levyjen ja putkien leikkaus, särmäys, mankelointi, hitsaus, jauhemaalaus sekä kokoonpano.

Toimimme Keski-Suomesta käsin ja saat meiltä palvelua sujuvasti kaikkialle Suomeen sekä muihin Pohjoismaihin. Kerro meille tarpeesi, niin kokenut myyntitiimimme palvelee sinua asiantuntevasti ja nopeasti, ja saat aina sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Ota meihin yhteyttä!

© 2024 - M-Levy Oy