Ohutlevytuotteiden valmistusta rautaisella ammattitaidolla

M-Levy on vuonna 1992 perustettu ohutlevymekaniikkaan erikoistunut sopimusvalmistaja. Käytössämme oleva monipuolinen ja nykyaikainen konekanta mahdollistaa niin suursarjojen kuin yksittäiskappaleidenkin valmistuksen tehokkaasti ja kilpailukykyisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimintamme perustuu ajankohtaisten teknologioiden hyödyntämiseen, henkilöstön rautaiseen ammattitaitoon ja usean vuosikymmenen kokemukseen.

Asiakkaalle tarjoamme kokonaisvaltaista ohutlevytuotteiden osaamista osavalmistuksesta tuotekokonaisuuksiin ja olemme tarvittaessa mukana jo tuotekehitysvaiheessa. Tuotteiden pintakäsittely hoituu omassa pulverimaalaamossamme tai luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta.

Yritys sijaitsee Keski-Suomessa Muuramessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, missä tuotantotilaa käytössämme on yli 3500 neliötä. Henkilöstöä yrityksen palveluksessa on noin 40.

M-Levyn ohutlevyntyöstö- ja maalausyksiköt ovat molemmat läpikäyneet laatujärjestelmäsertifioinnin ja toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2015 ja
ISO 14001:2015 -laatusertifikaatit. Tavoitteenamme on minimoida päästöt ja parantaa ympäristösuorituskykyä jatkuvasti.

Vuonna 1992 perustettu
Noin 40 työntekijää
Yli 3500 neliötä tuotantotilaa