Yritys

M-Levy Oy on vuonna 1992 perustettu ohutlevyvalmistukseen erikoistunut sopimusvalmistaja.

Yritys

Toimintamme perustuu ajankohtaisten teknologioiden hyödyntämiseen, henkilöstön rautaiseen ammattitaitoon, kattavaan palveluvalikoimaan ja usean vuosikymmenen kokemukseen.

Käytössämme oleva monipuolinen ja nykyaikainen konekanta mahdollistaa niin suursarjojen kuin yksittäiskappaleidenkin valmistuksen tehokkaasti ja kilpailukykyisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Yrityksemme sijaitsee Keski-Suomessa Muuramessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, missä tuotantotilaa käytössämme on 5200 neliötä. Henkilöstöä yrityksen palveluksessa on noin 45.

M-Levyn ohutlevytuotanto- ja maalausyksiköt ovat molemmat läpikäyneet laatujärjestelmäsertifioinnin ja toiminnalle on myönnetty ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 -laatusertifikaatit. Tavoitteenamme on minimoida päästöt ja parantaa ympäristösuorituskykyä jatkuvasti.

M-Levy Oy:n ISO-9001 sertifikaatti
M-Levy Oy:n ISO-14001 sertifikaatti

Kokonaisvaltaista ohutlevytuotteiden osaamista

Asiakkaalle tarjoamme kokonaisvaltaista ohutlevytuotteiden osaamista osavalmistuksesta tuotekokonaisuuksiin ja olemme tarvittaessa mukana jo tuotekehitysvaiheessa.

Tuotteiden pintakäsittely hoituu omassa pulverimaalaamossamme ja muut pintakäsittelymuodot luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta. Valmistamme toiveidesi mukaisen metalliosan, osakokonaisuuden tai täysin valmiin lopputuotteen, sisältäen tuotteen pakkauksen, varastoinnin ja lähetyksen suoraan loppuasiakkaalle.

VUONNA

1992

PERUSTETTU

HENKILÖSTÖ

45

TYÖNTEKIJÄÄ

TUOTANTOTILAA

6000

NELIÖTÄ

© 2024 - M-Levy Oy