Ohutlevytuotteiden valmistusta rautaisella ammattitaidolla

M-Levy on vuonna 1992 perustettu ohutlevymekaniikkaan erikoistunut sopimusvalmistaja. Käytössämme oleva monipuolinen ja nykyaikainen konekanta mahdollistaa niin suursarjojen kuin yksittäiskappaleidenkin valmistuksen tehokkaasti ja kilpailukykyisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimintamme perustuu ajankohtaisten teknologioiden hyödyntämiseen, henkilöstön rautaiseen ammattitaitoon ja usean vuosikymmenen kokemukseen.

Asiakkaalle tarjoamme kokonaisvaltaista ohutlevytuotteiden osaamista osavalmistuksesta tuotekokonaisuuksiin ja olemme tarvittaessa mukana jo tuotekehitysvaiheessa. Tuotteiden pintakäsittely hoituu omassa pulverimaalaamossamme tai luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta.

Yritys sijaitsee Keski-Suomessa Muuramessa hyvien kulkuyhteyksien varrella, missä tuotantotilaa käytössämme on yli 3500 neliötä. Henkilöstöä yrityksen palveluksessa on noin 40.

Toimimme ISO 9001:2015 laatujärjestelmän ja ISO 14001:2015 ympäristöstandardin asettamien ehtojen mukaisesti. Pyrimme omassa toiminnassamme minimoimaan päästöt ja parantamaan ympäristösuorituskykyä jatkuvasti.

Vuonna 1992 perustettu
Noin 40 työntekijää
Yli 3500 neliötä tuotantotilaa