Jauhemaalaus eli pulverimaalaus on tehokas ja ympäristöystävällinen pinnoistustapa eri metalleille, jossa jauhe ruiskutetaan maalattavaan pintaan staattisen sähkön avulla käsi- tai automaattiruiskuista.

Meillä iso osa maalattavasta tavarasta tulee oman metallituotannon ulkopuolelta, joten tarjoamme laadukasta maalauspalveluamme mielellämme myös muille kappaleille, kuin itse valmistamillemme. Muut pintakäsittely palvelut, kuten märkämaalaus, anodisointi ja kuumasinkitys tarjoamme kumppaniverkostomme avulla.

Jauhemaalauslinjastomme on automaattilinjasto, joka on varustettu myös käsimaalausjärjestelmällä. Esikäsittely tapahtuu kolmivaiheisessa pesulinjastossa, jossa käytämme pesuaineina Bonderite -tuotteita. Värinvaihtoautomatiikka ja maalin takaisinkierrätysjärjestelmä tekevät linjastosta tehokkaan eri kokoisille tuotantoerille.

Pulveri- eli jauhemaalaus on käytetyin pintakäsittely menetelmä metallituotteille. Sillä saadaan aikaan kestävä ja visuaalisesti siisti pinnoitus nopeasti, tehokkaasti ja ekologisesti. Jauhemaalauksessa ei käytetä liuottimia, joten siitä ei myöskään synny VOC-päästöjä.

Maalaamomme sijaitsee erillisessä kiinteistössä osoitteessa Teollisuustie 4, 40950 Muurame.

Teknisiä tietoja:

  • 200 metriä pitkä automaattinen maalauslinjasto
  • Suuri kapasiteetti
  • Kappaleen koko max. 3000 x 1800 x 600mm
  • Paino max. 150 kg