Putkilaser

Putken laserleikkaus mahdollistaa putkien ja profiilien rei’itykset, aukotukset, loveukset ja katkaisut tehokkaasti.

Ominaisuudet

Putkilaserimme on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, joilla pyrimme vastaamaan asiakkaiden korkeisiin odotuksiin niin laaduntuottokyvyn, tuotantonopeuden kuin myös kustannustehokkuuden suhteen. 

Lyhyiden asetusaikojen johdosta putkilaser on kustannustehokas tapa myös protoiluun ja piensarjatuotantoon, kun leikkausohjelma voidaan muodostaa suoraan 3D-mallista.

Materiaalit ja maksimi paksuudet 

  • Teräs 10 mm 
  • Ruostumaton teräs 6 mm 
  • Alumiini 6 mm 
  • Kupari 4 mm 
  • Messinki 4 mm  

Maksimimateriaalipituus
6500 mm 

Maksimimateriaalipaino
40 kg/m 

Halkaisija 
D12 – D254 mm (min. – max.)

Leikattavat profiilit
Pyöreä, neliö, suorakulmio,  U-, C- ja L-profiili, latta, ovaali, ​muut erikoisprofiilit

Integroitu kierre- ja kitkaporausyksikkö

Esimerkkinä tästä, koneeseen on integroitu kierre- ja kitkaporausyksikkö, jonka avulla kappaleeseen voidaan kitkaporaamalla tuottaa kaulus, jonka materiaalipaksuus on moninkertainen alkuperäiseen materiaalipaksuuteen verrattuna.

Tämän jälkeen kaulukseen voidaan tehdä kierre samassa työvaiheessa, jolla voidaan korvata perinteisesti toisessa työvaiheessa tehtävät puriste-, hitsaus- tai niittimutterien asennukset.

Kääntyvä 3D-leikkuupää

Koneen kääntyvällä 3D-leikkuupäällä onnistuu tavallisen leikkauksen, katkaisun ja putkien aukotuksen lisäksi viisteiden, jiirileikkauksien sekä hitsaussauman esivalmisteluleikkauksien tekeminen 45 asteen kulmaan saakka.

Integroity roiskesuojalaite

Koneeseemme on myös integroitu roiskesuojalaite, joka mahdollistaa vähäroiskeiset sisäpinnat pyöröputkille, joiden sisähalkaisija on yli 40 mm.

Tarvitsetko putken laserleikkausta?

© 2024 - M-Levy Oy