Särmäys

Levyaihioiden taivutukset tarkasti taivutusautomaatilla tai manuaalisesti särmäyspuristimella

Tarvitsetko luotettavaa kumppania ohutlevytuotteiden särmäykseen? M-Levyltä saat metallilevyn taivutuksen eli särmäyksen tarpeidesi mukaisesti. Saat meiltä särmäyksen helposti osana tuotteesi valmistusprosessia, mutta tarvittaessa teemme särmäystä myös itsenäisenä palveluna. Valmistamme levyaihiot joko leikkaamalla laserilla, lävistämällä levytyökeskuksella tai näiden teknologioiden yhdistelmäkoneella.

Särmäämme tarpeesi mukaan kaikkia metalleja sekä muovilevyjä. Sarjakoot voivat vaihdella aina yksittäiskappaleista tuhansien kappaleiden sarjoihin.

Kokeneet ammattilaisemme varmistavat aina särmäyksen laadun ja mittatarkkuuden, jotta saat varmasti laadukkaasti särmättyjä kappaleita tarpeesi mukaan. Panostamme lisäksi jatkuvasti konekantaan ja työkaluvalikoimaan, jotta käytössämme olevat työvälineet palvelevat parhaalla mahdollisella tavalla laadukkaan lopputuotteen valmistusta.

Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme olemaan tukenasi myös tuotekehitysvaiheessa ja näin varmistamme särmäyksen onnistumisen myös käytännössä!

Teknisiä tietoja särmäyksestämme:

  • Kappaleen enimmäispituus 4000mm särmäyspuristimella
  • Puristusvoima särmäyksessä max 240 tn
  • Meiltä löytyy särmäykseen taivutusautomaatti ja useita erikokoisia särmäyspuristimia
  • Taivutusautomaatin max taivutuspituus 2180mm

Taivutusautomaatti – Myös kaarevat ja taivutukseltaan haastavat muodot tehokkaasti 

Salvagnini P4 lean -taivutusautomaatimme mahdollistaa ohutlevyosien taivutuksen mittatarkasti ja nopeasti. Valmistamme haastavatkin muodot niin pienessä kuin suurissa tuotantoerissä. Taivutusautomaatti soveltuu nopeutensa ansiosta erinomaisesti muun muassa ohutlevystä tehtävien paneelien, koteloiden, kaappien, hyllylevyjen ja listojen valmistukseen. Taivutusautomaatti mahdollistaa:

Tehokkaan tuotannon

Automaattimme on suunniteltu maksimoimaan tuotannon tehokkuus, mikä tarkoittaa, että pystymme taivuttamaan ohutlevyjä nopeammin kuin manuaalisesti tai roboteilla. Nopeutetun prosessin myötä tuotannon läpimenoajat lyhenevät merkittävästi.

Niin pienet kuin suuret sarjakoot

Taivutusohjelmat simuloidaan virtuaalisessa ympäristössä ennen varsinaista tuotantoa, jolloin saadaan nopeasti tieto tuotteen valmistettavuuteen liittyvistä yksityiskohdista ja varsinainen tuotanto on mahdollista aloittaa ilman asetusaikoja.

Haastavat muodot

Ammattilaisen käytössä taivutusautomaatilla saadaan toteutettua kaarevat, mittatarkat tai muuten haastavat muodot erinomaisella taivutusten toistotarkkuudella.

Huippuluokan tasalaatuisuuden

Jokainen taivutus suoritetaan äärimmäisen tarkasti, mikä eliminoi inhimillisen virheen mahdollisuuden ja takaa, että jokainen tuote vastaa tarkkoja mitta- ja laatuvaatimuksia.

Miksi valita M-Levy kumppaniksi ohutmetallin alihankintaan?

Rehellinen ja selkeä viestintä

Pidämme kiinni periaatteesta: avoimuus kaikessa mitä teemme. Uskomme, että selkeä ja rehellinen viestintä on perusta luottamukselle ja pitkäaikaisille asiakassuhteille. Meille tärkeintä on, että tiedät, mitä projektisi etenemiseltä voivat odottaa. Lisäksi kerromme myös rehellisesti, jos prosessiin on mielestämme entistä tehokkaampi ja parempi ratkaisu. 

Kokeneet ammattilaiset

Tiimimme koostuu alansa huippuosaajista, joilla on vuosikymmenten yhteinen kokemus metallisärmäyksestä. Tämä kokemus takaa, että ymmärrämme syvällisesti erilaisten materiaalien ominaisuudet ja särmäyksen haasteet. Autamme asiakkaitamme mielellämme myös tarvittaessa uusien tuotteiden suunnittelussa.

Monipuoliset palvelut

Saat meiltä kaikki ohutmetallintyöstöön tarvittavat palvelut yhden katon alta. Meiltä löytyy niin taivutusautomaatti, putkilaser, pulverimaalaus kuin muut metallituotteiden valmistukseen tarvittavat palvelut, mikä mahdollistaa metallin työstön pitkälle.

Palvelemme ympäri Suomen

Toimipisteemme ja tehtaamme sijaitsee Keski-Suomessa Muuramessa, mutta meillä on tyytyväisiä asiakkaita aina Länsirannikolta Itäiseen Suomeen. Teemme tuotteita myös suoraan vientiin Viroon, Latviaan, Ruotsiin ja Turkkiin. 

Laaja konekanta

Olemme panostaneet konekantaamme, minkä ansiosta pystymme tekemään suuriakin tilauksia, sillä kapasiteettimme on korkealla. 


“Yhteistyö M-Levyn kanssa on yleisesti ottaen toiminut saumattomasti. Viestintä sujuu molemmin puolin mutkattomasti ja hyvässä yhteistyössä”, kommentoi Harvian ostojohtaja Matti Kivimäki.

Lue lisää yhteistyöstämme Harvian kanssa

Ota meihin yhteyttä ja löydä tarpeisiisi parhaiten sopiva ratkaisu

Haluatko kuulla lisää tai pyytää tarjouksen? Jätä meille tarjouspyyntö suoraan verkossa, soita tai laita sähköpostia, niin vastaamme mahdollisiin kysymyksiin tarpeen mukaan. 

Palvelut

Etsitkö kumppania, joka voi tarjota paitsi särmäyspalveluita, myös laajan valikoiman muita metallintyöstöpalveluita?

Lue alta lisää muista tarjoamistamme palveluista!

Metallin laserleikkaus ja lävistys

Meillä on pitkä kokemus metallin laserleikkauksesta aina 90-luvulta lähtien, joten saat meiltä laadukkaat leikkaukset. Lävistykseen käytössämme on levytyökeskus sekä combi eli lävistys- ja laseryhdistelmäkone.

Lue lisää laserleikkauksesta

Putkilaser

Putkilaserimme on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, joilla pyrimme vastaamaan asiakkaiden korkeisiin odotuksiin niin laaduntuottokyvyn, tuotantonopeuden kuin myös kustannustehokkuuden suhteen.

Lue lisää putkilaserista

Lieriön valmistus

Lieriöiden valmistus on erityisosaamisaluettamme, josta meillä on pitkä kokemus vuosien ajalta.

Lieriön valmistus

Hitsaus

Hitsaamme teräkset, ruostumattomat teräkset kuin myös alumiinitkin kestäviksi.

Lue lisää hitsauksesta

Jauhemaalaus

Jauhemaalauksella saadaan aikaan kestävä ja visuaalisesti siisti pinnoitus nopeasti, tehokkaasti ja ekologisesti.

Lue lisää jauhemaalauksesta

Kokoonpano

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kokoonpanopalveluita, jotka kattavat kaiken tarvittavan projektisi loppuun saattamiseksi.

Lue lisää kokoonpanosta

Muut palvelut

Tarjoamme lisäksi muita palveluita ohutlevyjen saralla, kuten PEM-niittausta ja tasohiontaa.

Lue lisää muista palveluista

Jäikö sinulla vielä jotain kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä, niin selvitetään tarpeesi tarkemmin!

© 2024 - M-Levy Oy