18.9.2023 | Ajankohtaista

Ohutlevyjen taivutuksen automatisointi

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt M-Levy Oy:lle kehittämisavustusta ohutlevyjen taivutuksen automatisointiin. Kyseinen investointi lisää M-Levyn kilpailukykyä merkittävänä ohutlevytuotteiden sekä mekaniikkaratkaisujen valmistajana ja tuo mukanaan teknologisen edistysaskeleen ohutlevyjen taivuttamiseen.

Investoimme uuden teknologian taivutusautomaattiin Salvagnini P4 Lean, joka on varustettu markkinoiden kehittyneimmillä ohutlevyn taivutusominaisuuksilla. Automaatti on lisäksi varustettu monipuolisilla kappaleen käsittelyominaisuuksilla sekä taivutetun ohutlevyn leikkausoptiolla.

Tuotantoprosessi on taivutusautomaatissa nimensä mukaisesti automatisoitu ja taivutusten toistotarkkuus huippuluokkaa. Taivutusohjelmat simuloidaan 3D ympäristössä ennen varsinaista tuotantoa. Tämä auttaa myös asiakkaitamme siinä, että näin saadaan nopeasti tieto tuotteen valmistettavuus kelpoisuudesta ja pystymme ehdottamaan mahdollisia tarvittavia muutoksia suunnitelmiin tuotteen kustannustehokkaan parantamiseksi. Taivutusautomaatti saadaan tuotantokäyttöön vuoden 2023 joulukuussa.

© 2024 - M-Levy Oy